Ce facem în casă? În contextul pandemiei de coronavirus, poți ajunge să te simți descumpănit, fără vlagă sau plictisit. Tocmai de aceea, ne-am gândit la o serie de activități care să îți facă ție și familiei tale izolarea mai plăcută. Află recomandările noastre în rândurile următoare și alege-o pe cea care este pe gustul tuturor.

Ce facem în casă?

  • Board games – Deși sunt o activitate recreativă preferată în special de generația părinților și a bunicilor, jocurile de societate pot fi distractive pentru toată familia. O lună petrecută acasă este contextul perfect pentru a scoate din dulap Monopoly și a aduce toate generațiile la masă.
  • Pictura – Cum adulții muncesc de acasă, iar cei micifac școală online, cu toții petrecem mult timp acasă în această perioadă. Putem folosi acest timp pentru a fi creativi, iar pictura este o idee bună pentru a ne pune imaginația la lucru. Echipați-vă cu o carte de schițe și câteva creioane de colorat!
  • cei mici fac școală online, probabil stați în izolare de ceva vreme și veți mai sta. O activitate creativă, cum ar fi desenul sau pictura, este distragerea ideală de la frenezia coronavirusului. Echipați-vă cu o carte de schițe și câteva creioane de colorat pentru a scăpa, chiar și pentru câteva momente, din realitate.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOG-UL STADA